Oplev den nye Kia Rio 2017

Kia Helsingør har den nye Kia Rio 2017 klar til dig…..

Kia er et bilmærke der udvikler sig i en imponerende fart, og sidste skud på stammen er den nye Kia Rio 2017.
Denne nye model er endnu mere innovativ og sportslig end nogle tidligere modeller, og med de aerodynamiske linjer får den også et solidt look.

Kia Helsingør byder velkommen på H C Ørsteds Vej 10 i Helsingør, hvor du kan opleve hele Kia’s udvalg af nye biler og services.

Kia Rio 2017

Den nye KIA Rio 2017 tager også komforten alvorligt. Uanset om du sætter dig ind i kabinen med opvarmede forsæder* og opvarmet rat* på en kølig dag, eller om du maksimerer pladsen ved at klappe bagsæderne frem og bruger nogle af de mange opbevaringsløsninger – der er sørget for det hele. *Modelafhængigt udstyr

Kia Rio 2017 - DRIVE WISE

Oplev DRIVE WiSE – Den sikre fremtid for KIAs køre- og assistentteknologier.
Innovationer, der registrerer potentielt farlige situationer og bidrager til at gøre vejene mere sikre. Det er virkelig en fornøjelse at køre, når man ikke har så meget at bekymre sig om. Uanset hvor du skal hen, får den helt nye KIA Rio dig frem

den helt nye KIA Rio 2017

Dristig, elegant og kraftfuld – den helt nye KIA Rio er mere sportslig og innovativ end nogensinde før. Aerodynamiske linjer og muskuløse konturer giver den et solidt look, som matcher dens præstationer. Nye 17” aluminiumsfælge**og smukt LED-dagskørelys* integreret i bifunktionsforlygterne er iøjnefaldende detaljer.

Kia Rio 2017

Perfekt til byen, rummelig nok til dagligdagen. Den helt nye KIA Rio sætter nye standarder for rummelighed i sin klasse. Især venner og familie, der sidder bagi, vil sætte pris på ekstra plads til at strække benene og slappe af. De nedklappelige bagsæder giver også praktiske egenskaber på et helt nyt niveau.

Den helt nye KIA Rio har hele sikkerhedspakken og leveres således med seks airbags, dæktryksovervågningssystem (TPMS). Til de udfordrende kørselssituationer har den elektronisk stabilitetsprogram (ESC), Vehicle Stability Management (VSM) og Hill Start Assist Control (HAC), som hjælper dig med at undgå potentielle farer.

Automatisk nødbremse med fodgængerrigistrering (AEB) til den helt nye KIA Rio, omfatter en radar på den forreste kofanger og et kamera på forruden, som registrerer potentielle farer som eksempelvis fodgængere eller andre biler
Hvis systemet registrerer en forhindring, advarer det dig og bremser om nødvendigt bilen automatisk med henblik på at undgå en ulykke eller reducere følgerne af en uundgåelig ulykke.





Oplev den nye Kia Rio 2017

BESTIL PRØVETUR I DEN NYE KIA RIO 2017

Navn:*
Tlf. nr.:*
E-mail:*
Evt. besked:
Gentag venligst koden:

 

Hos Kia Helsingør får du den bedste service og rådgivning. Vi er eksperter i vores fantastiske bilmærke, og “kan det” selvfølgelig til fingerspidserne.
Kia Helsingør garanterer for en god biloplevelse, hele vejen fra vores showroom og til værkstedet.

Bestil din prøvetur i den nye KIA RIO 2017, og kør en tur i det smukke Nordsjælland. Denne nye RIO-model vil helt sikkert behage dig, på en tur langs strandvejen ved Øresunds kyst, eller måske en tur “over land” i de naturskønne omgivelser. Vil du også gerne teste bilens køreegenskaber på motorvejen ? – så har vi da også sådan en…..5 minutters kørsel herfra 🙂

Velkommen hos Kia Helsingør på H C Ørsteds Vej i Helsingør.

Alexander Lind Schuldt

Alexander Lind Schuldt
Kia Brand manager - Kia Helsingør - Salgsafdeling

TLF.: 2261 7366

MAIL: as@falkenco.dk

Roland Hasenschwandtner

Roland Hasenschwandtner
Bilrådgiver - Kia Helsingør

Tlf.: 4040 0413
Mail: rh@falkenco.dk