Oplev den nye Kia Picanto 2017

Kia Helsingør præsenterer den nye Kia Picanto.

Den nye model af Picanto’en bibeholder alle de eksisterende styrker, og tilbyder samtidig et helt nyt niveau af dynamik og ny teknologi. Den giver rigtig god mulighed for tilpasning efter egne ønsker, lave driftomkostninger, samt nye og forbedrede sikkerhedsfeatures.

Kort sagt….så har du her den bedste bil i klassen…Oplev den nye Kia Picanto 2017 hos Kia Helsingør.

 


Den nye Kia Picanto byder på lofthøjde, skulderplads, og masser af benplads – selv bagi. Tag plads i de komfortable sæder, der er polstret med gode materialer. Så hvis du nogensinde har brug for et lift, skal du sørge for, at det bliver i en Picanto – hvis altså du ikke allerede selv kører i én. Den er så adræt, at den får folk til at vende sig overalt!
Fra en nydesignet kofanger til en længere akselafstand – den helt nye KIA Picanto er designet til at gøre enhver bydel til sin helt egen legeplads. Den klarer ethvert sving dynamisk og tiltrækker sig hurtigt opmærksomhed. Den har den helt rigtige størrelse og passer perfekt til byen


De kompakte udvendige mål går ikke ud over pladsen indvendigt. Der er god plads til føreren og tre venner – plus deres bagage i klassens største bagagerum med en bagagerumskapacitet på 255 l. Har du brug for endnu mere plads? Så kan du bare klappe splitbagsædet ned ved at betjene et grebet, så du kan transportere endnu flere ting fra A til B.


Fra nu af er der også plads til komfort i en lille bil. Som den første bil i klassen byder KIA Picanto dig på midterkonsol med armlæn (modelafhængigt udstyr). Det er ikke blot afslappende, men giver dig også en opbevaringsplads til de ting, du har brug for i byen. Du vil blive overrasket over, hvor praktisk komfort kan være.


Der er meget at holde af ved den helt nye Picantos sportslige design. Fra de dynamiske linjer til de dristige stilmæssige detaljer som fx KIAs signaturkølergrill og -kofanger. Det er en smart model, som er ideel til at smutte rundt i byen. Og med 11 livlige farver at vælge mellem kan du vælge den bil, der passer perfekt til dig.


Der er skabt noget meget smukt herinde i den nye Picanto. I det flotte instrumentpanel er alle informationer grupperet på en logisk måde. Sæderne er komfortable, men alligevel sportslige. Kabinen byder dig velkommen med et åbent, rummeligt og moderne design. 


Et perfekt match, uanset hvor du kører hen.
Med sine kompakte dimensioner, dynamiske præstationer og adrætte køreegenskaber er den helt nye Picanto den ultimative bybil. Selv i de smalle gader og på de snoede veje vil dine køreture altid være som en leg..


Kabinen i den helt nye Picanto er gearet til at give dig et permanent smil på læben. Med rummelige dimensioner, et intuitivt og moderne design og førsteklasses materialer – du vil slet ikke kunne lade være. Så kom nu. Hop ind, sæt dig til rette – og nyd hver eneste køretur.

BESTIL PRØVETUR I DEN NYE KIA PICANTO2017

Navn:*
Tlf. nr.:*
E-mail:*
Evt. besked:
Gentag venligst koden:

 

Hos Kia Helsingør får du den bedste service og rådgivning. Vi er eksperter i vores fantastiske bilmærke, og “kan det” selvfølgelig til fingerspidserne.
Kia Helsingør garanterer for en god biloplevelse, hele vejen fra vores showroom og til værkstedet.

Bestil din prøvetur i den nye KIA PICANTO 2017, og kør en tur i det smukke Nordsjælland. Denne nye PICANTO-model vil helt sikkert behage dig, på en tur langs strandvejen ved Øresunds kyst, eller måske en tur “over land” i de naturskønne omgivelser. Vil du også gerne teste bilens køreegenskaber på motorvejen ? – så har vi da også sådan en…..5 minutters kørsel herfra 🙂

Velkommen hos Kia Helsingør på H C Ørsteds Vej i Helsingør.

Alexander Lind Schuldt

Alexander Lind Schuldt
Kia Brand manager - Kia Helsingør - Salgsafdeling

TLF.: 2261 7366

MAIL: as@falkenco.dk

Roland Hasenschwandtner

Roland Hasenschwandtner
Bilrådgiver - Kia Helsingør

Tlf.: 4040 0413
Mail: rh@falkenco.dk