Oplev den nye KIA Niro hybrid hos Kia Helsingør

Her er den – den mest overraskende og ekstraordinære crossover, KIA nogensinde har produceret.

Med denne bil vil du opleve kvalitet i topklasse, et kompakt eksteriør, en raffineret kabine med gode pladsforhold, der harmonerer perfekt med en ægte hybridmotors talenter:høj ydelse, god brændstoføkonomi og lave emissioner.

Den nye KIA Niro hybrid kan opleves hos Kia helsingør

Den nye KIA Niro hybrid kan opleves hos Kia helsingør

Den nye KIA Niro hybrid kan opleves hos Kia helsingør

Den nye KIA Niro hybrid kan opleves hos Kia helsingør

Hos Kia Helsingør tilbyder vi en biloplevelse udover det sædvanlige, og du er selvfølgelig meget velkommen til at bestille en prøvetur i den nye Kia Niro.

Åbn døren til den nye KIA Niro, og stig ind. Nu befinder du dig i en kraftfuld crossover, som samtidig har en lav miljøpåvirkning, er spækket med nyeste teknologi og sjov at køre i. En crossover med hybridånd. Kør en tur i det smukke Nordsjælland, hvor du hurtigt vil opleve alle fordelene ved Kia Niro’s fremragende teknologi og design. Det skal opleves!

Man kan udrette store ting, når blot man får den rette ide. Det er lige nøjagtigt det, der er tilfældet med den nye KIA Niro. Niro kombinerer en crossover-inspireret silhuet med lave emissioner og leverer klassens bedste brændstoføkonomi i segmentet for kompakte crossovere såvel som en unik køreoplevelse: afslappende og alligevel energisk.

Advanced Smart Cruise Control
Intelligens i funktion! Din KIA Niro kan automatisk tilpasse bilens hastighed for at holde en sikker afstand til forankørende biler.

Fremtidens teknologi fås allerede idag.

Priser fra; 299.999,-
Km/l : 26,3.
Grøn ejerafgift årligt:  620,-.

Oplev DRIVE WISE-teknologierne – fremtiden for KIAs køre- og assistentsystemer.

Teknologierne er udviklet til at forbedre kørselssikkerheden, så ejerne kan koncentrere sig om at nyde køreglæden.

Den nye KIA Niro hybrid kan opleves hos Kia Helsingør.

Den nye KIA Niro hybrid kan opleves hos Kia helsingør

Den nye KIA Niro hybrid kan opleves hos Kia helsingør

(1) Autonomous Emergency Braking System med Fodgænger Detektion

Autonomous Emergency Braking System (AEBS) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. AEBS er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(2) KIAs 7 års/150.000 km fabriksgaranti

KIAs 7 års/150.000 km fabriksgaranti. Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

(3) 7 års kort opdatering

warranty-map-logo

Som en del af vores omfattende kvalitetsløfte tilbydes der seks gratis kortopdateringer, en om året, til alle nye KIA modeller med fabriksmonteret LG-navigationssystem. Et unikt tilbud, der betyder, at dit navigationssystem altid er opdateret. Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret LG-navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer, da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det senest tilgængelige kort. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som kommer fra kortdataleverandøren Navteq.

KIAs 7 års garanti

warranty-logo

Følelsen af at køre i den nye KIA Niro bliver endnu bedre med den 7-års garanti (2). Udover at give dig en tryghedsfølelse i forhold til fremtiden, er vores garanti også et bevis på, at vi har enormt stor tillid til vores bilers kvalitet. Hvis du på et tidspunkt skulle få lyst til at sælge din KIA Niro, vil garantien blive overført til den nye ejer. Og fordi vi gerne vil have dig til at føle dig up to date i 7 år, får du 7 års gratis kortopdateringer(3) til bilens navigationssystem.    

Den nye KIA Niro hybrid kan opleves hos Kia Helsingør

Vil du prøvekøre den nye Kia Niro?
Kontakt os for en prøvetur når det passer dig , og få en biloplevelse udover det sædvanlige.